Fito Slim – cena – u apotekama – iskustva – Srbija – gde kupiti

Fito Slim - cena - u apotekama - iskustva - Srbija - gde kupitiKetogeni ili“ keto “ plan ishrane je strategija režima ishrane sa niskim sadržajem ugljenih hidrata i visokim sadržajem Fito Slim masti koja se vekovima koristi za lečenje određenih bolesti. U 19. Veku, ketogena ishrana se široko koristila u borbi protiv dijabetes melitusa. 1920.godine predstavljen iskustva je kao efikasna terapija za epilepsiju kod mladih čiji su lijekovi potvrdili neefikasno.

Ketogeni režim ishrane je takođe ispitan i korišćen pod pomnim vođstvom kod raka, dijabetes melitusa, sindroma policističnih jajnika i alchajmerove bolesti. Ipak, komentari keto plan ishrane je zapravo privukao značajnu pažnju kao pristup gubitku težine kao rezultat hira cena za planove ishrane sa niskim sadržajem ugljenih hidrata, koji je započeo 1970-ih sa atkinsovim planom ishrane (izuzetno niskim sadržajem ugljenih hidrata, plan ishrane sa visokim sadržajem proteina koji je bio komercijalni uspeh) i promovisao dijete sa niskim sadržajem ugljenih hidrata u novom stepenu. 

Fito Slim – sastojci – sastav

Danas različiti drugi planovi ishrane sa malo ugljenih hidrata imaju mnogo zdravih proteina, a opet skromne količine masti. Dok Fito Slim je keto ishrana izuzetno bogata mastima, obično od 70% do 80% i sa umerenim unosom proteina. Ideja ketogene dijete za gubitak težine je da ako se tijelu uskrati šećer-primarni sastav resurs moći za sve ćelije tijela, koji se dobija jedenjem ugljikohidratne hrane-iz skupljene masti nastaje drugačije gorivo koje sastav se naziva ketoni (otuda i izraz „ketogeni“).

Fito Slim - sastojci - sastavUmu je potrebna najviše glukoze u konzistentnoj količini (u pogledu 120 grama dnevno) jer ne može skladištiti šećer. Tokom posta ili kada sastojci se jede izuzetno malo ugljenih hidrata, tijelo prvo izvlači akumuliranu glukozu iz jetre i na trenutak uništava mišiće da bi oslobodilo glukozu. Ako se to nastavi 3-4 dana, Fito Slim sastav a rezerve šećera su u potpunosti iscrpljene, sastojci nivo hormonskog agensa insulina u krvi se smanjuje, a tijelo počinje koristiti masti kao svoje glavno gorivo. Jetra stvara ketonska tijela iz masti, koja se mogu koristiti u nedostatku šećera. Kada se ketonska tijela nakupe u krvi, to se zove ketoza. 

Fito Slim – forum – komentari – iskustva

Zdrave i uravnotežene osobe prirodno doživljavaju laganu ketozu tokom trajanja posta (na primjer, noćni odmor) i naporan trening. Pristalice Fito Slim ketogenog plana ishrane tvrde da uz opreznu ishranu, iskustva ketonski stepeni u krvi ne bi trebalo da dođu do nesigurnih stepeni (koji se nazivaju „ketoacidoza“), jer će um koristiti ketone kao gorivo, a zdravi ljudi obično proizvode dovoljno insulina da zaustave forum stvaranje prekomernih ketona tačno koliko će se ketoza pojaviti razlikuje se od jedne osobe do druge i zavisi od faktora forum kao što su procenat telesne masti i opuštajući metabolizam.

Fito Slim - forum - komentari - iskustvaEkstremne količine ketonskih tijela mogu dovesti do štetnih komentari štetnih nivoa kiseline u krvi, zvanih ketoacidoza. Tokom ketoacidoze, Fito Slim iskustva bubrezi počinju da luče ketonska tijela zajedno sa vodom iz tijela u mokraći, stvarajući određeno komentari upravljanje težinom vezano za tečnost. Ketoacidoza se obično dešava kod osoba sa dijabetičkim problemima tipa 1 zbog činjenice da ne stvaraju insulin, hormon koji zaustavlja proizvodnju ketona. 

Fito Slim – gde kupiti – u apotekama – Srbija – cena

Međutim, u nekim neuobičajenim situacijama, cena prijavljeno je da se ketoacidoza javlja kod osoba koje nisu Fito Slim dijabetičare nakon produženog režima ishrane sa veoma niskim sadržajem cena ugljenih hidrata. Ne postoji usamljena „osnovna“ keto dijeta sa specifičnim odnosom makronutrijenata (ugljenih hidrata, zdravih proteina, masti). Režim gde kupiti keto dijete generalno smanjuje ukupnu potrošnju ugljenih hidrata na mnogo manje od 50 grama dnevno – mnogo gde kupiti manje od količine uključene u normalan bagel srednje veličine-i može biti čak 20 grama dnevno.

Fito Slim - gde kupiti - u apotekama - Srbija - cenaOpćenito, u apotekama preferirani keto izvori daju u prosjeku 70-80% masti od ukupnog u apotekama broja dnevnih kalorija, 5-10% ugljenih hidrata i 10-20% proteina. Za Fito Slim cena dijetu od 2.000 kalorija to znači oko 165 grama masti, 40 grama Srbija ugljenih hidrata i 75 grama proteina. Količina proteina u ketogenoj ishrani je skromna u poređenju sa raznim drugim dijetama Srbija sa niskim sadržajem ugljenih hidrata i visokim sadržajem proteina, jer konzumiranje previše zdravih proteina može zaustaviti ketozu. 

Fito Slim – rezultati – nezeljeni efekti

Aminokiseline u proteinima mogu se pretvoriti u glukozu, tako da keto dijeta daje dovoljno zdravih proteina za održavanje čiste tjelesne mase, Fito Slim koja se sastoji od mišićnog tkiva, ali to će sigurno i dalje uzrokovati ketozu. Postoji postoji mnogo verzija keto režima ishrane, nezeljeni efekti ali sve one zabranjuju hranu bogatu ugljenim hidratima. Može biti uočljivo nekoliko od ovih namirnica: škrob i poboljšane i integralne rezultati hrane kao što su hljeb, žitarice, tjestenina, pirinač i kolačići; krompir, kukuruz i razno drugo škrobno povrće; i voćni rezultati sokovi.

Fito Slim - rezultati - nezeljeni efektiNekoliko njih možda nije tako očigledno-ovo su pasulj, pasulj i mnogo voća. Većina keto planova omogućava prodaja hranu bogatu zasićenim mastima, kao što su masni komadi mesa, prerađeni mesni proizvodi, svinjska mast i puter, u Srbiji pored izvora nezasićenih masti kao što su orašasti plodovi, sjemenke, avokado, veggie ulja i masne ribe. Oslanjajući kupujem prodajem se na vaš izvor detalja, oglasi keto proizvoda mogu se razlikovati i također se suprotstavljati jedni drugima. Programi preporučuju poštivanje keto dijete do gubitka željene težine.